Vaša košaricaVaša košarica: prazna
Bucibu - Trgovina z otroško opremo

Dostava


Prevzem - dostava

Dostava na vaš naslov
V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa. Ob prevzemu obvezno podpišite spremne dokumente. Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

STROŠKE POŠILJANJA PLAČA KUPEC pri naročilu in sicer pri naročilu:

  • do vključno 50 €: 3,80 €
  • do vključno 120 €: 7,00 €
  • nad 120 €: dostava BREZPLAČNA

Kadar znesek nakupa poravnate preko bančnega nakazila (predračuna) in izberete dostavo naročenega na vaš dom, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "poslano" (kadar je izdan do 12. ure, drugače z naslednjim delovnim dnem). Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka: 2 delovna dneva za izdelke na zalogi in do 2 meseca delovnih dni za izdelke, ki niso na zalogi. Kupnino morate poravnati v 48 urah od prejetja obvestila o naročilu/nakupu. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani dobite e-poštno sporočilo "poslano", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "poslano" (kadar je izdan do 12. ure, drugače z naslednjim delovnim dnem). Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka: 2 delovna dneva za izdelke na zalogi in do 2 meseca delovnih dni za izdelke, ki niso na zalogi. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani dobite e-poštno sporočilo "poslano", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.
Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu. V primeru plačila po povzetju kupec poleg stroška nakupa (odkupnine), plača še strošek nakazila odkupnine.

Osebni prevzem na sedežu podjetja
Osebni prevzem naročenih izdelkov v našem podjetju je na voljo le pri plačilu v gotovini ali pa s predplačilom po izdaji e-poštnega sporočila "poslano". Svoje naročilo prevzamete na sedežu podjetja: D&B Trade d.o.o., Carja Dušana 14, 1000 Ljubljana v času PON.-PET.:8.00 do 14.00 oz. po dogovoru. Sobote in prazniki - zaprto. Za blago, ki ga ob vašem naročilu ni na zalogi, začne teči dobavni rok, ki je določen ob vsakem izdelku, od izdanega e-poštnega sporočila o naročilu/nakupu. O datumu prevzema blaga, ki ni na zalogi, vas bomo obvestili naknadno. Kadar znesek nakupa poravnate preko spleta ali banke in izberete osebni prevzem, lahko izdelke, ki so na zalogi, prevzamete po izdaji e-poštnega sporočila "poslano«. Kadar se pri nakupu preko spleta odločite za plačilo na sedežu trgovine, bomo naročeno blago hranili 48 ur od izdanega e-poštnega sporočila "poslano". V primeru, da se kupec v 48 ur ne oglasi v trgovini oz. ne dogovori o prevzemu, bo nakup zavrnjen, naročeno blago pa je zopet na voljo za prodajo.

Posebna ponudba
Gesslein F2 Cocon

821821

Cena: 761,49 €
609,19 €

več...

Košarica
Vaša košarica je prazna.
Prijava
Elektronska pošta:

Geslo:

Prijava »

Pozabljeno geslo »

Nov uporabnik »