Vaša košaricaVaša košarica: prazna
Bucibu - Trgovina z otroško opremo

Plačila


Način plačevanja

Plačilo po predračunu
Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katerikoli banke, spletne banke, pošte, ...

Pri nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na vaš naslov ali kupljeno blago prevzamete osebno na sedežu naše trgovine. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru dostave pri vašem nakupu obračunajo še stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila vam bomo poslali e-poštno sporočilo "poslano". V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila o naročilu/nakupu ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki zopet naprodaj. Z izdanim sporočilom "poslano" začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. V primeru osebnega prevzema lahko na sedežu trgovine prevzamete izdelke na zalogi. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "poslano" je bil vaš nakup predan dostavni službi ali pa ste oz. ga boste uspešno prevzeli na sedežu podjetja.

OPOMBA: V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, Sklic, ...) za plačilo zneska, so podatki naslednji:
Naslovnik: D&B Trade d.o.o., Ljubljana
TRR: SI56 03104-1007254597 SKB
Sklic: 00-(ID naročila)

Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

Posebna ponudba
Gesslein F2 Cocon

821821

Cena: 761,49 €
609,19 €

več...

Košarica
Vaša košarica je prazna.
Prijava
Elektronska pošta:

Geslo:

Prijava »

Pozabljeno geslo »

Nov uporabnik »