Vaša košaricaVaša košarica: prazna
Bucibu - Trgovina z otroško opremo

Pogoji poslovanja


Naročanje

V trgovini D&B trade d.o.o. se izdelke kupuje samo preko spleta (Interneta). Vse izdelke, ki so na zalogi je mogoče videti v poslovnih prostorih podjetja.

V primeru, da želi kupec izdelke prevzeti osebno v našem podjetju mora predhodno opraviti nakup v spletni trgovini in izbrati osebni prevzem.

V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo, vse dokler ne dobi e-poštnega sporočila "poslano". Ko kupec prejme e-poštno sporočila "poslano" preklic ni več mogoč. Podjetje D&B trade d.o.o. si v primeru, ko ugotovi, da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila, ki se lahko izvede v vsakem času.

Dobava

Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo. Glede na izbrani način prevzema lahko blago dvignete na sedežu naše trgovine ali pa vam ga dostavimo z dostavno službo. Blago lahko prevzamete v obratovalnem času podjetja oz. po dogovoru. Dobavni rok za izdelke, ki so na zalogi je dobavni rok 2 delovna dneva. Za izdelke, ki niso na zalogi, pa je dobavni rok do 2 meseca. Pri vsakem podrobnem opisu izdelka je naveden tudi zaloga oz. rok dobave. Dobavni rok začne teči po prejemu plačila oz. z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom "poslano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure začne, dobavni rok veljati z istim dnem drugače z naslednjim delovnim.

Za uspešen nakup ni pogojenega minimalnega zneska.

Vračilo blaga

Če vam blago ne ustreza nas morate o vaši nameri obvestiti po e-pošti v 15 dneh od prejema pošiljke. Izdelke morate vrniti v nadaljnih 15 dneh od datuma vložitve vaše pisne namere. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni nepoškodovani embalaži in ne smejo biti poškodovani ali uporabljeni. Zraven mora biti obvezno priložena spremna dokumentacija. Izdelke vrnete na naslov podjetja na lastne stroške. Paketov z odkupnino ne sprejemamo. V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji vam bomo v 15 dneh vrnili kupnino ali pa po želji zamenjali artikel. Po preteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče.

Garancija in servis

Garancijski rok prične teči z dnem dobave ali prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek daje proizvajalec oziroma uvoznik, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Preko podjetja D&B trade d.o.o. lahko uveljavljate le garancijo za izdelke kupljene pri podjetju D&B trade d.o.o. Garancija za izdelek je razvidna iz priloženega garancijskega lista. Izdelek, ki se pokvari v garancijski dobi, se popravi oz. zamenja najkasneje v roku 45 dni, v kolikor le-to ni mogoče, se na kupčevo zahtevo zamenja z novim in brezhibnim. Izdelke, dostavljene na servis izven garancijskega roka, bomo po dogovoru s stranko popravili oz. posredovali proizvajalcu v najkrajšem možnem času. S tem stranka prevzame vse stroške popravila (delo, material, dostavo, ..). Servisno delo in material se obračuna po veljavnem ceniku podjetja D&B trade d.o.o. V primeru zamenjave izdelkov se zamenjava opravi po predhodnem plačilu le-teh. Stranka lahko prevzame svojo opremo le po predhodni poravnavi vseh obveznosti. Garancijska doba za vse vrste vozičkov je 2 leti oz. 3 leta. Garancijo lahko uveljavite z originalnim računom ali s kopijo in garancijskim obrazcem. Okvarjeno blago lahko dostavite na sedež trgovine ali na pooblaščeni servis. Garancija ne velja v primeru nepravilne uporabe, mehanskih poškodb, servisnih posegov nepooblaščenih oseb,...

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini so v valuti EUR z DDV (vsebujejo DDV). Podjetje D&B trade d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI63239817). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene na spletnih straneh so dokončne. Spletne cene v spletni trgovini veljajo samo za oddano naročilo preko spletne trgovine na dan opravljenega nakupa.

Rok veljavnosti ponudbe in cen

Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica.

Slike in besedilo

Slike izdelkov v spletni trgovini D&B trade d.o.o. so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov in prikazanih barvah ne odgovarjamo.

Varovanje podatkov

Podatke, ki jih boste posredovali pri registraciji in naročanju blaga, bomo skrbno varovali skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje/reklamiranje. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

Stroški

Strošek (cena kupljenega izdelka)

Strošek pošiljanja (tovornina) se plača pri naročilu in sicer pri naročilu:

  • do vključno 50 €: 3,80 €
  • do vključno 120 €: 7,00 €
  • nad 120 €: dostava BREZPLAČNA

Drugih stroškov z vidika naročila, dostave in posredovanja pri odkupnini ne zaračunavamo.

Pogodba (naročilnica)

Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v arhivu podjetja. Na pisno zahtevo stranke mu to pošljemo po pošti. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

Zloraba sistema

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini, bomo preganjali v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi.

Osnovni podatki

D&B trade d.o.o.
Carja Dušana 14
1000 Ljubljana
Slovenija
ID: SI63239817

Davčni zavezanec: DA

Osnovni kapital: 45.030,00 EUR
Številka vložka: 1/09636/00
Temeljno sodišče v Ljubljani

Bančni podatki Št.TRR: 03104-1007254597
IBAN: SI56_0310_4100_7254_597
SWIFT: SKBASI2X

Odprto za ogled

ponedeljek - sobota: termin samo po predhodnem dogovoru

GSM: 041/825554

E-pošta: info@bucibu.si
Spletni naslov: www.dbtrade.si, www.bucibu.si

Hvala za zaupanje in nakup v spletni trgovini podjetja D&B trade d.o.o.

Posebna ponudba
Gesslein F2 Cocon

821821

Cena: 761,49 €
609,19 €

več...

Košarica
Vaša košarica je prazna.
Prijava
Elektronska pošta:

Geslo:

Prijava »

Pozabljeno geslo »

Nov uporabnik »